Karate klub Kensei

Glavni menu

Število obiskov

Števec pogledov vsebine : 122643

Designed by:
Sporočilo
  • Direktiva EU o zasebnosti

    Ta spletna stran uporablja pikotke za avtenkcijo, navigacijo in ostale funkcije. Z uporabo nae spletne strani, se strinjate z uporabo pikotkov na vaem raunalniku.

    Ogled dokumentov EU direktive o zasebnosti

Dobrodošli na strani KK KENSEI
40. tradicionalni mednarodni S.K.I.F. karate turnir - pokal »Ruše 2017« PDF Natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 22 Februar 2017 12:08

V soboto, 11.2.2016, se je izbrana vrsta SZTK udeležila 40. tradicionalnega mednarodnega karate pokalnega turnirja »Ruše 2017«, ki je potekal pod okriljem karate zveze SKIF Slovenija v Športni dvorani Ruše-Športni park. Turnir je eden najstarejših karate turnirjev v Sloveniji in je organiziran v spomin na 72-obletnico padlemu legendarnemu Pohorskemu bataljonu med NOB in krajevnemu prazniku Ruš.
Mednarodnega turnirja se je udeležilo preko 300 tekmovalcev in tekmovalk iz 17 ekip (klubi, zveze), ki so prihajali iz 5 držav (Slovenija, Srbija, Madžarska, Italija in Romunija). Na tekmovanju je kot gostujoči sodnik sodil tudi naš trener Toni Povše. Izbrana vrsta SZTK je dosegla skupno 3. mesto.
V izbrani vrsti SZTK so nastopili tudi tekmovalci iz kluba KK KENSEI: Matic Šifrer, Gian Povše, Nina Požun, Rok Požun in Tristan Zore. V veliki konkurenci sta odlično 1. mesto v kategoriji kata posamezno dosegla Matic Šifrer in Tristan Zore.
Vsem tekmovalcem čestitamo za dosežene rezultate.
KK Kensei
Zadnjič posodobil Sreda, 22 Februar 2017 12:12
 
32. Evropsko prvenstvo v tradicionalnem karateju – občina Litija ima dva evropska podprvaka!! PDF Natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Četrtek, 22 December 2016 08:57

Na 32. Evropskem prvenstvu v tradicionalnem karateju, ki je potekalo od 23. do 26. novembra v Kranjski gori, je slovenska izbrana vrsta dosegla odlične uvrstitve. Skupno je reprezentanca SZTK dosegla 4 zlate, 10 srebrnih in 13 bronastih medalj, kar jih je povzpelo na odlično skupno 4 mesto med 14 državami.

Iz našega kluba je na Evropskem prvenstvu sodelovalo kar nekaj članov:
- za Slovensko reprezentanco sta tekmovala Gian Povše in Toni Povše. Gian je v kadetski skupini dosegel odlična mesta, bil je evropski podprvak (2. mesto) v disciplini Fu-Ku Go, v kati posamezno dosegel 3. mesto in Ko Go kumite tudi 3. mesto. Prav tako je Toni dosegel odlično uvrstitev, postal je evropski podprvak (2. mesto) v katah posamezno. Iskrene čestitke, obema!
- poleg tekmovalcev pa smo na EP iz našega kluba imeli tudi sodnika Gorazda Praprotnika, pri organizaciji pa so pomagali še: Rok Požun, Nina Požun, in Pia Utenkar.

Po končanem Evropskem prvenstvu, ki je potekal v športnem duhu in odličnih tekmovalcih, je v nedeljo 27. novembra sledilo še odprto pokalno prvenstvo SZTK v Kranjski gori, ki je potekalo pod sodniškim vodstvom našega trenerja Gorazda Praprotnika. Na prvenstvu je sodelovalo več različnih karate zvez iz Slovenije in drugih držav (Slovenija – JKA, SZTK, SKIF, Bosna in Hercegovina, Italija, Velika Britanija, Srbija, Makedonija ...). Tako je nastopilo čez 370 tekmovalcev, v 65 različnih kategorijah, iz 20 klubov. Med tekmovalci so nastopili tudi naši člani kluba, ki so dosegli uvrstitve:
- Povše Gian, 3. mesto v kati posamezno,
- Šifrer Matic, 2. mesto v Jiyu ippon kumite,
- Jusič Anis, Juvan Aljaž, Šket Mark, 2. mesto v kati ekipno,
- Povše Gian se je pri kati ekipno priključil še dvema tekmovalcema iz karate kluba Kimon in dosegli so 2. mesto.

Iz našega kluba pa so tekmovali tudi Alibeg-Šešok Lan, Zidar Tjaž, Šifrer Matic, Juvan Mitja, Balta Lea, Žirovnik Zala, Juvan Aljaž, Jusič Anis ,Šket Mark, Zore Boštjan in Zore Tristan v kati posamezno, v borbi pa še Zidar Tjaž (Kihon ippon kumite), Zore Tristan (Jiyu ippon kumite), in Povše Gian (Ko-go kumite). Večino tekmovalcev je nastopilo prvič, in žal zaradi premočne konkurence niso prišli do medalj. Vsem tekmovalcem pa čestitamo!

KK Kensei
Zadnjič posodobil Četrtek, 22 December 2016 09:03
 
10. mednarodni S.K.I.F. karate turnir - pokal »Domžale 2016« PDF Natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 09 November 2016 14:20

Karate klub Kensei se je dne 16.10.2016 udeležil 10. mednarodne pokalne tekme KARATE-DO v Domžalah, ki jo je s pomočjo zveze SKIF Slovenija organiziral domači karate klub Shotokan Domžale. Na tej mednarodni tekmi so sodelovali tekmovalci iz Italije, Belgije, Romunije, Madžarske in Slovenije. Tekma je potekala v tekmovalnem duhu pod vodstvom Shuseki Shihan Manabu Murakami-ja 8. Dan.
Vsi naši tekmovalci so se odlično odrezali, vendar je bila mednarodna konkurenca zelo močna in si je medaljo prislužil le Matic Šifrer; 2. mesto v kati posamezno.
Čestitke vsem tekmovalcem ter hvala SKIF zvezi Slovenija za povabilo na tekmo, oss!!
KK Kensei
Zadnjič posodobil Sreda, 09 November 2016 14:27
 
« ZačetekPrejšnja123NaslednjaKonec »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Trenutno prijavljeni

Prisotni 2 gostov .