Karate klub Kensei

Glavni menu

Število obiskov

Števec pogledov vsebine : 122643

Designed by:
Sporočilo
  • Direktiva EU o zasebnosti

    Ta spletna stran uporablja pikotke za avtenkcijo, navigacijo in ostale funkcije. Z uporabo nae spletne strani, se strinjate z uporabo pikotkov na vaem raunalniku.

    Ogled dokumentov EU direktive o zasebnosti

40. tradicionalni mednarodni S.K.I.F. karate turnir - pokal »Ruše 2017« PDF Natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 22 Februar 2017 12:08

V soboto, 11.2.2016, se je izbrana vrsta SZTK udeležila 40. tradicionalnega mednarodnega karate pokalnega turnirja »Ruše 2017«, ki je potekal pod okriljem karate zveze SKIF Slovenija v Športni dvorani Ruše-Športni park. Turnir je eden najstarejših karate turnirjev v Sloveniji in je organiziran v spomin na 72-obletnico padlemu legendarnemu Pohorskemu bataljonu med NOB in krajevnemu prazniku Ruš.
Mednarodnega turnirja se je udeležilo preko 300 tekmovalcev in tekmovalk iz 17 ekip (klubi, zveze), ki so prihajali iz 5 držav (Slovenija, Srbija, Madžarska, Italija in Romunija). Na tekmovanju je kot gostujoči sodnik sodil tudi naš trener Toni Povše. Izbrana vrsta SZTK je dosegla skupno 3. mesto.
V izbrani vrsti SZTK so nastopili tudi tekmovalci iz kluba KK KENSEI: Matic Šifrer, Gian Povše, Nina Požun, Rok Požun in Tristan Zore. V veliki konkurenci sta odlično 1. mesto v kategoriji kata posamezno dosegla Matic Šifrer in Tristan Zore.
Vsem tekmovalcem čestitamo za dosežene rezultate.
KK Kensei
Zadnjič posodobil Sreda, 22 Februar 2017 12:12