Karate klub Kensei

Glavni menu

Število obiskov

Števec pogledov vsebine : 122645

Designed by:
Sporočilo
  • Direktiva EU o zasebnosti

    Ta spletna stran uporablja pikotke za avtenkcijo, navigacijo in ostale funkcije. Z uporabo nae spletne strani, se strinjate z uporabo pikotkov na vaem raunalniku.

    Ogled dokumentov EU direktive o zasebnosti

X. Mednarodno odprto karate prvenstvo "Visoko 2017" PDF Natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Torek, 12 December 2017 18:56

Tudi letos se je izbrana vrsta Slovenske zveze tradicionalnega karateja - SZTK udeležila odprtega karate prvenstva v Visoku, BIH, ki je potekalo v nedeljo 24.9.2017. Na tekmovanju v Visokem je sodelovalo 22 klubov ali zvez iz Srbije, Bosne in Hercegovine ter Slovenije. Skupaj je tekmovalo 315 tekmovalcev.

Tekme so se udeležili tudi člani KK KENSEI: Gian Povše, Matic Šifrer, Nina Požun, Rok Požun in Pia Utenkar. Vsi tekmovalci so tekmovali v več različnih starostnih disciplinah in dosegli odlične rezultate:

- Gian Povše je dosegel 2. mesto v disciplini kata tim, prav tako 2. mesto v Embu in 3. mesto v disciplini FU-KU GO.

- Matic Šifrer je dosegel 3. mesto v prosti borbi.

- Nina Požun je dosegla 3. mesto v prosti borbi.

- Rok Požun pa je dosegel 2. mesto v disciplini kata tim, 3. mesto v prosti borbi in 3. mesto v disciplini KO-GO kumite.

Poleg nastopa na tekmi so si tekmovalci ogledali tudi nekaj zgodovinskih zanimivosti v okolici Sarajeva in njegov center, ogledali pa so si tudi "Bosanske piramide Sonca" v Visokem.

Vse čestitke tekmovalcem, posebno pa še spremljevalni ekipi, ter trenerjem, ki so poskrbeli za odlično opravljene nastope na tekmi in vrhunsko organiziran izlet.

KK Kensei
Zadnjič posodobil Torek, 12 December 2017 18:58