Karate klub Kensei

Glavni menu

Število obiskov

Števec pogledov vsebine : 153527

Designed by:
Sporočilo
  • Direktiva EU o zasebnosti

    Ta spletna stran uporablja pikotke za avtenkcijo, navigacijo in ostale funkcije. Z uporabo nae spletne strani, se strinjate z uporabo pikotkov na vaem raunalniku.

    Ogled dokumentov EU direktive o zasebnosti

2. Svetovno prvenstvo UWK, Montecatini Terme (IT) - V KK KENSEI IMAMO SVETOVNEGA PRVAKA IN DVA SVETOVNA PODPRVAKA PDF Natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Torek, 12 December 2017 19:04

V Montecatini Terme, Italija, se je od 30. novembra do 3. decembra 2017 odvijalo 2. svetovno prvenstvo UWK (United World Karate), ki je zajemalo vse tri največje zvrsti karateja: tradicionalni, generalni in kontaktni. Na Svetovnem prvenstvu je tekmovalo več kot 2300 karateistov kar iz 44 držav, tudi precej oddaljenih, kot so Brazilija, Kanada, ZDA, Japonska, Šri Lanka, …

Tekmovanja se je udeležila tudi 22-članska reprezentanca SZTK, ki je zabeležila izjemne rezultate. Osvojila je 29 odličij, od katerih je 6 zlatih. Čestitke celotni reprezentanci SZTK!

Kot člani slovenske reprezentance so nastopili tudi naši člani KK Kensei: Nina Požun, Matic Šifrer in Gian Povše. Nina in Matic sta prvič nastopila na tako velikem tekmovanju. Čeprav je bila huda konkurenca, jim je vsem trem uspelo priti do odličij:

- Matic je dosegel odlično 1. mesto v disciplini KATA EKIPNO s še dvema drugima reprezentantoma in postali so SVETOVNI PRVAKI!

- Gian je dosegel odlično 2. mesto v disciplini FU-KUGO (borba+kata) in 2. mesto v disciplini KATA EKIPNO s še dvema drugima reprezentantoma.

- Nina pa je dosegla odlično 2. mesto v disciplini FU-KUGO (borba+kata). Gian in Nina sta tako postala SVETOVNA PODPRVAKA!

Kot sodnik v kategoriji tradicionalni karate je na tekmovanju sodil tudi naš trener Gorazd Praprotnik.

Čestitke našim tekmovalcem, zahvale pa gredo tudi vodstvu SZTK in selektorskemu timu za odlično pripravo tekmovalcev in organizacijo udeležbe na tekmovanju.

KK Kensei
Zadnjič posodobil Torek, 12 December 2017 19:05