Karate klub Kensei

Glavni menu

Število obiskov

Števec pogledov vsebine : 153532

Designed by:
Sporočilo
  • Direktiva EU o zasebnosti

    Ta spletna stran uporablja pikotke za avtenkcijo, navigacijo in ostale funkcije. Z uporabo nae spletne strani, se strinjate z uporabo pikotkov na vaem raunalniku.

    Ogled dokumentov EU direktive o zasebnosti

21. Svetovno prvenstvo ITKF PDF Natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 30 Avgust 2023 11:50Med 15. in 20. novembrom 2022 je v Kranjski gori potekalo 21. svetovno prvenstvo v tradicionalnem karateju ITKF, ki ga je organizirala Slovenska zveza tradicionalnega karateja SZTK v sodelovanju s svetovno organizacijo International tradicional karate federation ITKF. Poleg svetovnega prvenstva, ki se je odvijalo od petka do nedelje in dvodnevnega sodniškega seminarja (torek, sreda), se je v četrtek odvijala tudi tekma za evropski pokal (II. Traditional European Karate Cup).
Nastopilo je preko 700 tekmovalcev iz 25 držav Afrike, Azije, Oceanije, Europe in obeh Amerik, najuspešnejša država po osvojenih medaljah pa je bila Brazilija. Tekmovanja se je udeležila tudi reprezentanca SZTK s 24 tekmovalci, ki je med 25 državami zasedla skupno 8. mesto z osmimi medaljami (1 zlata, 1 srebrna in 6 bronastih). Iz našega kluba je reprezentanco Slovenije zastopal tudi Tristan Zore, ki pa je zaradi izjemne konkurence izpadel v kvalifikacijskih krogih.
Na tekmovanju je sodil tudi mednarodni sodnik iz našega kluba Gorazd Praprotnik. Pri organizaciji dogodka je poleg petih slovenskih sodnikov sodelovalo preko 60 prostovoljcev, ki je pomagalo pri organizaciji tega vrhunsko izvedenega dogodka. Med prostovoljci lahko omenimo člane našega kluba: Rok Požun, Toni Povše, Nina Požun, Damjan Šifrer, Milan Požun, Matic Šifrer in med zdravniško ekipo Tadejo Hostnik.
KK Kensei
Zadnjič posodobil Sreda, 30 Avgust 2023 11:58