Karate klub Kensei

Glavni menu

Število obiskov

Števec pogledov vsebine : 102535

Designed by:
Sporočilo
  • Direktiva EU o zasebnosti

    Ta spletna stran uporablja pikotke za avtenkcijo, navigacijo in ostale funkcije. Z uporabo nae spletne strani, se strinjate z uporabo pikotkov na vaem raunalniku.

    Ogled dokumentov EU direktive o zasebnosti

Mednarodni Pokal Zgonik 2012 PDF Natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Petek, 29 Junij 2012 11:17V nedeljo, 27. 05. 2012 je v majhnem zamejskim kraju Repno pri Zgoniku (Sgonico) potekalo mednarodno tekmovanje 22. Pokal Zgonik, ki ga je tudi letos organiziral karate klub Shinkai iz Zgonika v sodelovanju z deželnim oddelkom italijanske federacije tradicionalnega karateja - FIKTA in Slovensko zvezo tradicionalnega karateja - SZTK.

V repenski telovadnici se je zbralo 212 karateistov iz 4 italijanskih in 11 slovenskih karate klubov. Že tradicionalno je pri izvedbi pokalne tekme sodelovalo tudi osem sodnikov iz Slovenske zveze tradicionalnega karateja pod vodstvom sodnika iz našega kluba Gorazda Praprotnika, v tekmovalni komisiji pa je sodeloval tudi naš član Toni Povše. Žal so se tekme udeležili le štirje tekmovalci iz KK Kensei, vsi pa so dosegli odlične rezultate, tako da se naš klub uvrstil na skupno 10.mesto. Tekmovalci so izbirali med nastopi v borbah ali katah.  Tako je Nina Bajrič nastopila v borbah in dosegla 3. mesto, Katja Markovič v katah, kjer je dosegla 1. mesto, prav tako pa je 1. mesto dosegel tudi Gian Povše, ki je nastopil v katah. Tudi tokrat je Matic Šifrer nastopil v najštevilčnejši kategoriji, vendar tokrat ni imel sreče, saj se mu je medalja izmuznila za las.

KK Kensei