Karate klub Kensei

Glavni menu

Število obiskov

Števec pogledov vsebine : 102592

Designed by:
Sporočilo
  • Direktiva EU o zasebnosti

    Ta spletna stran uporablja pikotke za avtenkcijo, navigacijo in ostale funkcije. Z uporabo nae spletne strani, se strinjate z uporabo pikotkov na vaem raunalniku.

    Ogled dokumentov EU direktive o zasebnosti

4. Mednarodni Pokal mesta Tolmin 2013 PDF Natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 06 Maj 2013 09:05

V nedeljo 7. aprila 2013 se je v Tolminu odvijal 4. mednarodni karate turnirju odprtega tipa „Pokal mesta Tolmin“. Mednarodnega tekmovanja se je udeležilo kar 310 tekmovalcev iz 22 karate društev Italije, Srbije, Bosne in Hercegovine ter Slovenije. Žal se je iz našega kluba Kensei Litija turnirja udeležilo samo sedem tekmovalcev, saj je zaradi bolezni obležalo več kot polovica aktivnih tekmovalcev. Na povabilo organizatorjev turnirja je iz našega kluba zastopal sodniške vrste Gorazd Praprotnik.

Kljub majhnemu številu tekmovalcev se je KK Kensei v končni razvrstitvi izmed 22 klubov uvrstil na skupno 10. mesto, saj so vsi tekmovalci v hudi mednarodni konkurenci dosegali vrhunske rezultate. Katja Markovič je v kategoriji kata članice dosegla 1. mesto, Tamara Povše Dietiker pa v isti kategoriji 4. mesto. Toni Povše je v kategoriji kata starejši člani dosegel 1. mesto. Matic Logar je v kategoriji kata mladinci dosegel 2. mesto. Nina Bajrić je v kategoriji Ko-Go Kumite (borbe) dosegla 3. mesto in v katah 6. mesto. Gian Povše je za las zgrešil medaljo in se v kategoriji kata mlajši dečki uvrstil na nehvaležno 4. mesto. Tudi Lovro Mandelj v kategoriji kata člani dosegel 4.mesto. Neža Stopar Koprivnikar pa se je v kategoriji kata starejše deklice uvrstila v finalno tekmo, kjer je dosegla 8. mesto, v kategoriji Kihon Ippon Kumite (borba) starejše deklice pa 6. mesto.

Vsem tekmovalcem čestitamo za dosežene rezultate!

KK Kensei

Zadnjič posodobil Ponedeljek, 06 Maj 2013 09:22