Karate klub Kensei

Glavni menu

Število obiskov

Števec pogledov vsebine : 102530

Designed by:
Sporočilo
  • Direktiva EU o zasebnosti

    Ta spletna stran uporablja pikotke za avtenkcijo, navigacijo in ostale funkcije. Z uporabo nae spletne strani, se strinjate z uporabo pikotkov na vaem raunalniku.

    Ogled dokumentov EU direktive o zasebnosti

6. MEDNARODNI TURNIR – VISOKO 2013 PDF Natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Torek, 08 Oktober 2013 14:08

V soboto, 5. oktobra 2013 se je v Visokem (BiH) odvijalo mednarodno odprto prvenstvo "Visoko 2013" v tradicionalnem karateju. Poleg reprezentance BiH, izbrane otroške vrste in reprezentance SLO SZTK ter Italije, se je tekmovanja udeležilo še šestnajst klubov iz BiH in Srbije. Tako je sodelovalo preko 300 tekmovalcev, ki so v različnih disciplinah prikazali vrhunski nivo tradicionalnega karateja. Pokal Visoko 2013 si je zasluženo pridobila reprezentanca SLO, katere tekmovalci so v različnih disciplinah in starostnih kategorijah dobili kar 72 medalj. Tekmovanja so se udeležili tudi štirje slovenski sodniki pod vodstvom našega trenerja Gorazda Praprotnika.

Na tem tekmovanju je v okviru izbrane otroške vrste in reprezentance SZTK nastopilo 6 članov KK Kensei. Najuspešnejši je bil Matic Mandelj, ki si je prislužil kar 5 medalj (2. mesto borba KoGo team:kadeti,1. mesto borba KoGo team:juniorji, 3. mesto borba KoGo posamezno, 3. mesto FukoGo (kombinacija borbe in kat), 1. mesto EnBu dvojica). Matic Logar je dosegel 2. mesto Kata senjorji posamezno in 1. mesto EnBu skupaj z Maticem Mandljem. 1. mesto je tudi dosegla Nika Praprotnik v kategoriji borbe Juji Ippon Kumite. Gian Povše pa je v kategoriji Kata dosegel odlično 2. mesto. Nika in Gian sta v svojih nastopih dosegla izjemna uspeha, saj sta si medalje priborila v združenih kategorijah, kjer so nastopili tudi veliko starejši tekmovalci z veliko višjimi pasovi. Uspešne nastope sta izvedla tudi Zarja Mandelj in Matic Šifrer.

Slike tekmovanja si lahko ogledate v galeriji.

Čestitke vsem tekmovalcem.

KK Kensei

Zadnjič posodobil Četrtek, 10 Oktober 2013 09:53