Karate klub Kensei

Glavni menu

Število obiskov

Števec pogledov vsebine : 102590

Designed by:
Sporočilo
  • Direktiva EU o zasebnosti

    Ta spletna stran uporablja pikotke za avtenkcijo, navigacijo in ostale funkcije. Z uporabo nae spletne strani, se strinjate z uporabo pikotkov na vaem raunalniku.

    Ogled dokumentov EU direktive o zasebnosti

VII. mednarodno odprto karate prvenstvo "Visoko 2014" PDF Natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 08 Oktober 2014 20:48

V soboto, 27.9.2014 se je v Visoku, bosanskem mestu v bližini Sarajeva, odvijalo VII. Mednarodno odprto karate prvenstvo "Visoko 2014". V sklopu mednarodnega karate sodelovanja so se tega tekmovanja udeležili tudi tekmovalci izbrane vrsta Slovenske zveze tradicionalnega karateja Slovenije (SZTK). Tekmovalo je 308 tekmovalcev iz štirih držav (BiH, Srbija, Italija in Slovenija). Poleg slovenske reprezentance SZTK je na tekmovanju sodelovala tudi italijanska reprezentanca in reprezentanca BiH ter člani iz 16 karate klubov iz BiH in Srbije. Na koncu so karateisti reprezentance SZTK v skupnem seštevku prepričljivo osvojili prvo mesto.

Tekmovanja so se v okviru SZTK reprezentance udeležili tudi trije tekmovalci iz KK Kensei: Gian Povše, Zarja Mandelj in Matic Mandelj. Gian Povše je prejel eno srebrno medaljo, Matic Mandelj pa je za nastope v različnih disciplinah prejel eno zlato, eno srebrno in eno bronasto medaljo. Kot spremljevalec tekmovalcev se je tekmovanja udeležil tudi Toni Povše. Tudi tokat je kot gost na tej tekmi sodil naš član Gorazd Praprotnik.

Organizacija tekmovanja je bila zelo dobra. Poleg tekmovalnih aktivnosti smo odpravo izkoristili tudi za ogled Sarajeva in podzemnih tunelov pod piramidami v samem mestu Visoko.


KK Kensei

Zadnjič posodobil Nedelja, 14 December 2014 12:42