Karate klub Kensei

Glavni menu

Število obiskov

Števec pogledov vsebine : 122643

Designed by:
Sporočilo
  • Direktiva EU o zasebnosti

    Ta spletna stran uporablja pikotke za avtenkcijo, navigacijo in ostale funkcije. Z uporabo nae spletne strani, se strinjate z uporabo pikotkov na vaem raunalniku.

    Ogled dokumentov EU direktive o zasebnosti

The News
SREČNO 2017 PDF Natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 24 December 2014 13:33

Vsem članom in simpatizerjem KK Kensei želimo lepe praznike, vesele počitnice in srečno v letu 2017.

KK Kensei

Zadnjič posodobil Četrtek, 22 December 2016 09:05
 
Izjemen uspeh KK Kensei na Mednarodnem turnirju v tradicionalnem karateju občine Žirovnica - skupno tretje mesto v klubski razvrstitvi PDF Natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Nedelja, 14 December 2014 12:37

V nedeljo, 9.11.2014 je Karate klub Miki v sodelovanju z zvezo SZTK (Slovenska Zveza Tradicionalnega Karateja) v Športni dvorani Pod Stolom organiziral odprti Mednarodni turnir v tradicionalnem karateju občine Žirovnica. Odlično organiziranega tekmovanja se je udeležilo 275 tekmovalcev iz 19 karate klubov ali karate zvez. Tekmovanja so se udeležili karate klubi iz zveze SZTK, karate zveza SKIF Slovenija, nekaj drugih prijateljskih klubov iz karate zveze KZS Slovenija ter predstavniki zvez ali klubov iz Italije, Bosne in Hercegovine, Hrvaške in Srbije.
Tekmovanja smo se udeležili tudi člani KK Kensei in si z odličnimi nastopi priborili odlično tretje mesto v skupni uvrstitvi med 19 klubi in zvezami. Žal zaradi bolezni na tekmovanju ni nastopilo kar nekaj naših uspešnih tekmovalcev, kljub temu pa je bil končen izkupiček medalj velik, predvsem zaradi vse bolj uspešnih tekmovalcev iz podružnice kluba KK Kensei – Gabrovka.
Tudi tokrat je bil vrhovni sodnik turnirja naš trener Gorazd Praprotnik, pri sojenju na tekmi pa se mu je pridružil tudi klubski trener Jan Marko.
Čestitke našim tekmovalcem, predvsem pa organizatorju za vrhunsko izpeljano tekmo.
KK Kense

Rezultati:
1. mesto
Barbara Hauptman (kata posamezno, starejši dečki,deklice D), Barbara Hauptman (kihon ippon borba, starejši dečki, deklice D), Damjan Šifrer (kata posamezno, starejši člani D), Tristan Zore, Damjan Šifrer, Boštjan Zore (kata ekipno, člani/članice D), Žiga Jerič, Tilen Utenkar, Rok Požun (kata ekipno, mlajši dečki, deklice D)

2. mesto
Tristan Zore (kata posamezno, malčki D), Žiga Jerič (kihon ippon borba, starejši dečki, deklice D), Boštjan Zore (kata posamezno, starejši člani D), Damjan Šifrer (kihon ippon borba, starejši člani D), Toni Povše (kata posamezno, starejši člani B)

3. mesto
Nina Požun (kata posamezno, mlajše deklice D), Tilen Utenkar (kata posamezno, starejši dečki,deklice D), Tilen Utenkar (kihon ippon borba, starejši dečki, deklice D), Lovro Mandelj (Ko-Go ippon borba, člani B), Boštjan Zore (kihon ippon borba, starejši člani D),

4.mesto
Žiga Jerič (kata posamezno, starejši dečki,deklice D), Nina Požun, Pia Utenkar, Leja Rebolj (kata ekipno, mlajši dečki, deklice D)

KK Kensei

Zadnjič posodobil Nedelja, 14 December 2014 12:44
 
VII. mednarodno odprto karate prvenstvo "Visoko 2014" PDF Natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 08 Oktober 2014 20:48

V soboto, 27.9.2014 se je v Visoku, bosanskem mestu v bližini Sarajeva, odvijalo VII. Mednarodno odprto karate prvenstvo "Visoko 2014". V sklopu mednarodnega karate sodelovanja so se tega tekmovanja udeležili tudi tekmovalci izbrane vrsta Slovenske zveze tradicionalnega karateja Slovenije (SZTK). Tekmovalo je 308 tekmovalcev iz štirih držav (BiH, Srbija, Italija in Slovenija). Poleg slovenske reprezentance SZTK je na tekmovanju sodelovala tudi italijanska reprezentanca in reprezentanca BiH ter člani iz 16 karate klubov iz BiH in Srbije. Na koncu so karateisti reprezentance SZTK v skupnem seštevku prepričljivo osvojili prvo mesto.

Tekmovanja so se v okviru SZTK reprezentance udeležili tudi trije tekmovalci iz KK Kensei: Gian Povše, Zarja Mandelj in Matic Mandelj. Gian Povše je prejel eno srebrno medaljo, Matic Mandelj pa je za nastope v različnih disciplinah prejel eno zlato, eno srebrno in eno bronasto medaljo. Kot spremljevalec tekmovalcev se je tekmovanja udeležil tudi Toni Povše. Tudi tokat je kot gost na tej tekmi sodil naš član Gorazd Praprotnik.

Organizacija tekmovanja je bila zelo dobra. Poleg tekmovalnih aktivnosti smo odpravo izkoristili tudi za ogled Sarajeva in podzemnih tunelov pod piramidami v samem mestu Visoko.


KK Kensei

Zadnjič posodobil Nedelja, 14 December 2014 12:42
 
GASSHUKU PINETA 2014 PDF Natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 01 September 2014 12:50

 

Tudi letos je od 29. junija do 6. julija 2014 potekal 8. poletni kamp tradicionalnega karateja v naselju Kastania pri Novigradu (Pineta). Poletna šola »GASSHUKU PINETA« že kar tradicionalno poteka v soorganizaciji karate kluba Huda Mravljica (Jesenice), karate kluba Mi-Ki (Jesenice), karate kluba Goryu (Tolmin) in karate kluba Kensei (Litija). Uspešno sodelovanje med klubi iz različnih koncev Slovenije in tesno sodelovanje njihovih trenerjev omogoča kakovosten in pester program strokovnih karate vsebin, ki vsem udeležencem poletne šole dodatno popestri znanje, ki so ga že pridobili skozi treninge v celotnem letu v svojem matičnem klubu. Poletne šole se je tudi letos udeležilo skoraj 70 staršev in otrok.
Kot vsako leto, so tudi tokrat potekali treningi v jutranjih in večernih urah, kjer so se vadile tehnike kihona (karate tehnika, položaji in gibanje), kat in borb. Ostali čas pa je bil namenjen raznim delavnicam, športnim in zabavnim igram. V večernih urah so otroci uživali v risankah kina pod zvezdami, starejši člani pa so preživljali trenutke v družbi vrstnikov. Prav tako ni manjkal družabni večer s piknikom ob romantičnem sončnem zahodu tik ob morju. Letos je bil tudi prvič organiziran izlet z ladjico v Poreč.
Obilica zabave, treninga in veliko prijateljstva - Gasshuku Pineta je še vedno zakon! Se vidimo prihodnje leto!
Slike si lahko ogledate v galeriji.
KK Kensei

Zadnjič posodobil Ponedeljek, 01 September 2014 13:53
 
Tudi letos KK Kensei na 11. Državnem prvenstvu tradicionalnega karateja zopet na skupnem tretjem mestu v klubski razvrstitvi PDF Natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Četrtek, 19 Junij 2014 12:40

V soboto 24.5.2014 je v Dobrovi pri Ljubljani potekalo 11. Državno prvenstvo v tradicionalnem karateju, ki sta ga organizirala Karate klub Grade in Slovenska zveza tradicionalnega karateja (SZTK). Tekmovanja se je udeležilo preko 230 tekmovalcev enajstih klubov SZTK iz vse Slovenije, kar je za več kot polovico večje število tekmovalcev kot lansko leto.

Na odlično organizirani tekmi so sodelovali tudi tekmovalci KK Kensei, ki so zopet izvedli vrhunske nastope in s tem v skupni razvrstitvi klubov postavili KK Kensei na odlično 3. mesto. KK Kensei je tako kljub veliko močnejši konkurenci obdržali rezultat skupne razvrstitve klubov iz lanskega leta. Tudi tokrat je bil vrhovni sodnik turnirja naš trener Gorazd Praprotnik, pridružil pa se mu je tudi Matic Logar.

Vsem tekmovalcem čestitamo za dosežene rezultate!

Rezultati:
1. mesto – državni prvaki:
Barbara Hauptman (kihon ippon borba, starejše deklice C), Damjan Šifrer (kihon ippon borba, člani D), Toni Povše, Tamara Povše Dietiker, Gian Povše (kata ekipno, člani,/članice C)

2. mesto – državni podprvaki:
Tristan Zore (kata posamezno, malčki D), Matic Šifrer (kata posamezno, mlajši dečki C), Tristan Zore, Matic Šifrer, Maks Krafogelj (kata ekipno, mlajši dečki C), Nina Požun, Petra Mejaš, Leja Rebolj (kata ekipno, mlajše deklice D), Toni Povše (kata posamezno, člani, članice C), Katja Markovič (kihon ippon borba, člani/članice C), Katja Markovič, Lovro Mandelj, Boštjan Zore (kata ekipno, člani/članice C)

3. mesto – bronasta medalja:
Zala Zidar (kata posamezno, malčice D), Matic Šifrer (kihon ippon borba, mlajši dečki C), Gian Povše (jiyu ippon borba, starejši dečki B), Matic Mandelj (jiyu borba, kadet A) , Matic Mandelj (Fu-ku Go borba+kata, kadet A), Boštjan Zore (kata posamezno, člani D),Boštjan Zore (kihon ippon borba, člani D), Katja Markovič (kata posamezno, člani/članice C), Lovro Mandelj (jiyu ippon borba, člani/članice C), Barbara Hauptman, Damjan Šifrer, Žan Podlogar (kata ekipno, člani/članice C)

4.mesto
Žan Podlogar (kata posamezno, mlajši dečki D), Gian Povše (kata posamezno, starejši dečki B), Tamara Povše Dietiker (kata posamezno, člani,/članice C)

Podrobnosti o rezultatih si lahko ogledate v uradnih rezultatih.

Slike tekmovanja si lahko ogledate v galeriji.


KK Kensei

Zadnjič posodobil Četrtek, 19 Junij 2014 13:10
 
« ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL