Karate klub Kensei

Glavni menu

Število obiskov

Števec pogledov vsebine : 143802

Designed by:
Sporočilo
  • Direktiva EU o zasebnosti

    Ta spletna stran uporablja pikotke za avtenkcijo, navigacijo in ostale funkcije. Z uporabo nae spletne strani, se strinjate z uporabo pikotkov na vaem raunalniku.

    Ogled dokumentov EU direktive o zasebnosti

The News
Državno prvenstvo 2015 PDF Natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Nedelja, 03 Maj 2015 09:35

 
6. Mednarodni Pokal mesta Tolmin 2015 PDF Natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Torek, 21 April 2015 09:53

V nedeljo, 22.3.2015 se je v Tolminu odvijal že 6. tradicionalni mednarodni karate turnir "Pokal Tolmin", ki se ga je udeležilo okoli 300 tekmovalcev iz 19 klubov Slovenije, Hrvaške, Srbije in Italije. Organizator tekme KK Goryu in njihovi prizadevni člani so skupaj s Slovensko zvezo tradicionalnega karateja priredili vrhunsko tekmo. Kot vsako leto, smo se turnirja udeležili tudi člani KK Kensei. Odlični nastopi in cela kopica medalj naših tekmovalcev je prinesla našemu klubu skupno 4. mesto med 19 klubi. Na povabilo organizatorjev turnirja je iz našega kluba zastopal sodniške vrste Gorazd Praprotnik kot vrhovni sodnik.

Vse čestitke tekmovalcem KK Kensei, seveda pa tudi klubu KK Goryu, ki je zopet organiziral kakovosten turnir.
KK Kensei

Rezultati:
1. mesto
Tristan Zore (kata posamezno, malčki C)
Tristan Zore (kihon ippon borba, malčki C)
Matic Šifrer ((jiyu ippon borba, mlajši dečki B)
Damjan Šifrer (kihon ippon borba, člani C)
Damjan Šifrer (kata posamezno, člani D)
Toni Povše (kata posamezno, člani B)
Žiga Jerič, Tilen Utenkar, Rok Požun Mejaš (kata ekipno, člani C)
2. mesto
Barbara Hauptman (kata posamezno, starejše deklice C)
Žiga Jerič (kata posamezno, kadeti C)
Barbara Hauptman (kihon ippon borba, članice C)
Katja Markovič (jiyu ippon borba, članice B)
Matic Logar, Matic Mandelj (en-bu borba ekipno, člani A)
Boštjan Zore, Damjan Šifrer, Barbara Hauptman (kata ekipno, člani C)
3. mesto
Nina Požun (kata posamezno, starejše deklice C)
Tilen Utenkar (kihon ippon borba, kadeti C)
Boštjan Zore (kihon ippon borba, člani C)
Lovro Mandelj (kata posamezno, člani B)
Boštjan Zore (kata posamezno, člani D)
4.mesto
Pia Utenkar (kata posamezno, mlajše deklice D)
Nina Požun, Pia Utenkar, Petra Mejaš (kata ekipno, mlajše deklice D)
Tilen Utenkar (kata posamezno, kadeti C)
Rok Požun (kihon ippon borba, kadeti C)
Lovro Mandelj (kihon ippon borba, člani B)

 

Zadnjič posodobil Torek, 21 April 2015 10:02
 
38. tradicionalni mednarodni S.K.I.F. karate turnir - pokal »Ruše 2015« PDF Natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Torek, 10 Marec 2015 10:33

V nedeljo, 15.2.2015, se je izbrana vrsta SZTK udeležila 38. tradicionalnega mednarodnega karate pokalnega turnirja "Ruše 2015", ki je potekal pod okriljem karate zveze SKIF Slovenija. Tudi letošnji turnir je bil organiziran v spomin na 72-obletnico padlemu legendarnemu Pohorskemu bataljonu med NOB in krajevnemu prazniku Ruš, svečan pridih turnirju pa je dodalo tudi praznovanje spoštovanja vredne 40-obletnice (1975-2015) delovanja glavnega organizatorja prireditve Shotokan karate-do kluba Š.D.-Ruše. Specialni gost turnirja je bil Shihan Masaru MIURA, 9.DAN-HANSHI.

Mednarodnega turnirja se je udeležilo okoli 400 tekmovalcev in tekmovalk iz 19 ekip (klubi, zveze), ki so prihajali iz 6 držav (Slovenija, Hrvaška, Srbija, Madžarska, Italija in Romunija). Na tekmovanju je kot gostujoči sodnik sodil tudi naš trener Gorazd Praprotnik. V ostri mednarodni konkurenci so naši tekmovalci pokazali vrhunski karate in dostojno zastopali SZTK. V izbrani vrsti SZTK so nastopili tudi tekmovalci iz kluba KK: Gian Povše, Nina Požun, Tristan Zore in Toni Povše. Skoraj vsi naši tekmovalci so kljub hudi konkurenci dosegli izjemne rezultate in prejeli visoka odličja:

Tristan Zore, 2. mesto kata malčki
Gian Povše, 3. mesto kata starejši dečki
Toni Povše, 1. mesto kata veterani

Vsem tekmovalcem čestitamo za dosežene rezultate.

KK Kensei

Zadnjič posodobil Torek, 10 Marec 2015 10:36
 
SREČNO 2017 PDF Natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 24 December 2014 13:33

Vsem članom in simpatizerjem KK Kensei želimo lepe praznike, vesele počitnice in srečno v letu 2017.

KK Kensei

Zadnjič posodobil Četrtek, 22 December 2016 09:05
 
Izjemen uspeh KK Kensei na Mednarodnem turnirju v tradicionalnem karateju občine Žirovnica - skupno tretje mesto v klubski razvrstitvi PDF Natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Nedelja, 14 December 2014 12:37

V nedeljo, 9.11.2014 je Karate klub Miki v sodelovanju z zvezo SZTK (Slovenska Zveza Tradicionalnega Karateja) v Športni dvorani Pod Stolom organiziral odprti Mednarodni turnir v tradicionalnem karateju občine Žirovnica. Odlično organiziranega tekmovanja se je udeležilo 275 tekmovalcev iz 19 karate klubov ali karate zvez. Tekmovanja so se udeležili karate klubi iz zveze SZTK, karate zveza SKIF Slovenija, nekaj drugih prijateljskih klubov iz karate zveze KZS Slovenija ter predstavniki zvez ali klubov iz Italije, Bosne in Hercegovine, Hrvaške in Srbije.
Tekmovanja smo se udeležili tudi člani KK Kensei in si z odličnimi nastopi priborili odlično tretje mesto v skupni uvrstitvi med 19 klubi in zvezami. Žal zaradi bolezni na tekmovanju ni nastopilo kar nekaj naših uspešnih tekmovalcev, kljub temu pa je bil končen izkupiček medalj velik, predvsem zaradi vse bolj uspešnih tekmovalcev iz podružnice kluba KK Kensei – Gabrovka.
Tudi tokrat je bil vrhovni sodnik turnirja naš trener Gorazd Praprotnik, pri sojenju na tekmi pa se mu je pridružil tudi klubski trener Jan Marko.
Čestitke našim tekmovalcem, predvsem pa organizatorju za vrhunsko izpeljano tekmo.
KK Kense

Rezultati:
1. mesto
Barbara Hauptman (kata posamezno, starejši dečki,deklice D), Barbara Hauptman (kihon ippon borba, starejši dečki, deklice D), Damjan Šifrer (kata posamezno, starejši člani D), Tristan Zore, Damjan Šifrer, Boštjan Zore (kata ekipno, člani/članice D), Žiga Jerič, Tilen Utenkar, Rok Požun (kata ekipno, mlajši dečki, deklice D)

2. mesto
Tristan Zore (kata posamezno, malčki D), Žiga Jerič (kihon ippon borba, starejši dečki, deklice D), Boštjan Zore (kata posamezno, starejši člani D), Damjan Šifrer (kihon ippon borba, starejši člani D), Toni Povše (kata posamezno, starejši člani B)

3. mesto
Nina Požun (kata posamezno, mlajše deklice D), Tilen Utenkar (kata posamezno, starejši dečki,deklice D), Tilen Utenkar (kihon ippon borba, starejši dečki, deklice D), Lovro Mandelj (Ko-Go ippon borba, člani B), Boštjan Zore (kihon ippon borba, starejši člani D),

4.mesto
Žiga Jerič (kata posamezno, starejši dečki,deklice D), Nina Požun, Pia Utenkar, Leja Rebolj (kata ekipno, mlajši dečki, deklice D)

KK Kensei

Zadnjič posodobil Nedelja, 14 December 2014 12:44
 
« ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL