Karate klub Kensei

Glavni menu

Število obiskov

Števec pogledov vsebine : 143797

Designed by:
Sporočilo
  • Direktiva EU o zasebnosti

    Ta spletna stran uporablja pikotke za avtenkcijo, navigacijo in ostale funkcije. Z uporabo nae spletne strani, se strinjate z uporabo pikotkov na vaem raunalniku.

    Ogled dokumentov EU direktive o zasebnosti

The News
VII. mednarodno odprto karate prvenstvo "Visoko 2014" PDF Natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 08 Oktober 2014 20:48

V soboto, 27.9.2014 se je v Visoku, bosanskem mestu v bližini Sarajeva, odvijalo VII. Mednarodno odprto karate prvenstvo "Visoko 2014". V sklopu mednarodnega karate sodelovanja so se tega tekmovanja udeležili tudi tekmovalci izbrane vrsta Slovenske zveze tradicionalnega karateja Slovenije (SZTK). Tekmovalo je 308 tekmovalcev iz štirih držav (BiH, Srbija, Italija in Slovenija). Poleg slovenske reprezentance SZTK je na tekmovanju sodelovala tudi italijanska reprezentanca in reprezentanca BiH ter člani iz 16 karate klubov iz BiH in Srbije. Na koncu so karateisti reprezentance SZTK v skupnem seštevku prepričljivo osvojili prvo mesto.

Tekmovanja so se v okviru SZTK reprezentance udeležili tudi trije tekmovalci iz KK Kensei: Gian Povše, Zarja Mandelj in Matic Mandelj. Gian Povše je prejel eno srebrno medaljo, Matic Mandelj pa je za nastope v različnih disciplinah prejel eno zlato, eno srebrno in eno bronasto medaljo. Kot spremljevalec tekmovalcev se je tekmovanja udeležil tudi Toni Povše. Tudi tokat je kot gost na tej tekmi sodil naš član Gorazd Praprotnik.

Organizacija tekmovanja je bila zelo dobra. Poleg tekmovalnih aktivnosti smo odpravo izkoristili tudi za ogled Sarajeva in podzemnih tunelov pod piramidami v samem mestu Visoko.


KK Kensei

Zadnjič posodobil Nedelja, 14 December 2014 12:42
 
GASSHUKU PINETA 2014 PDF Natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 01 September 2014 12:50

 

Tudi letos je od 29. junija do 6. julija 2014 potekal 8. poletni kamp tradicionalnega karateja v naselju Kastania pri Novigradu (Pineta). Poletna šola »GASSHUKU PINETA« že kar tradicionalno poteka v soorganizaciji karate kluba Huda Mravljica (Jesenice), karate kluba Mi-Ki (Jesenice), karate kluba Goryu (Tolmin) in karate kluba Kensei (Litija). Uspešno sodelovanje med klubi iz različnih koncev Slovenije in tesno sodelovanje njihovih trenerjev omogoča kakovosten in pester program strokovnih karate vsebin, ki vsem udeležencem poletne šole dodatno popestri znanje, ki so ga že pridobili skozi treninge v celotnem letu v svojem matičnem klubu. Poletne šole se je tudi letos udeležilo skoraj 70 staršev in otrok.
Kot vsako leto, so tudi tokrat potekali treningi v jutranjih in večernih urah, kjer so se vadile tehnike kihona (karate tehnika, položaji in gibanje), kat in borb. Ostali čas pa je bil namenjen raznim delavnicam, športnim in zabavnim igram. V večernih urah so otroci uživali v risankah kina pod zvezdami, starejši člani pa so preživljali trenutke v družbi vrstnikov. Prav tako ni manjkal družabni večer s piknikom ob romantičnem sončnem zahodu tik ob morju. Letos je bil tudi prvič organiziran izlet z ladjico v Poreč.
Obilica zabave, treninga in veliko prijateljstva - Gasshuku Pineta je še vedno zakon! Se vidimo prihodnje leto!
Slike si lahko ogledate v galeriji.
KK Kensei

Zadnjič posodobil Ponedeljek, 01 September 2014 13:53
 
Tudi letos KK Kensei na 11. Državnem prvenstvu tradicionalnega karateja zopet na skupnem tretjem mestu v klubski razvrstitvi PDF Natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Četrtek, 19 Junij 2014 12:40

V soboto 24.5.2014 je v Dobrovi pri Ljubljani potekalo 11. Državno prvenstvo v tradicionalnem karateju, ki sta ga organizirala Karate klub Grade in Slovenska zveza tradicionalnega karateja (SZTK). Tekmovanja se je udeležilo preko 230 tekmovalcev enajstih klubov SZTK iz vse Slovenije, kar je za več kot polovico večje število tekmovalcev kot lansko leto.

Na odlično organizirani tekmi so sodelovali tudi tekmovalci KK Kensei, ki so zopet izvedli vrhunske nastope in s tem v skupni razvrstitvi klubov postavili KK Kensei na odlično 3. mesto. KK Kensei je tako kljub veliko močnejši konkurenci obdržali rezultat skupne razvrstitve klubov iz lanskega leta. Tudi tokrat je bil vrhovni sodnik turnirja naš trener Gorazd Praprotnik, pridružil pa se mu je tudi Matic Logar.

Vsem tekmovalcem čestitamo za dosežene rezultate!

Rezultati:
1. mesto – državni prvaki:
Barbara Hauptman (kihon ippon borba, starejše deklice C), Damjan Šifrer (kihon ippon borba, člani D), Toni Povše, Tamara Povše Dietiker, Gian Povše (kata ekipno, člani,/članice C)

2. mesto – državni podprvaki:
Tristan Zore (kata posamezno, malčki D), Matic Šifrer (kata posamezno, mlajši dečki C), Tristan Zore, Matic Šifrer, Maks Krafogelj (kata ekipno, mlajši dečki C), Nina Požun, Petra Mejaš, Leja Rebolj (kata ekipno, mlajše deklice D), Toni Povše (kata posamezno, člani, članice C), Katja Markovič (kihon ippon borba, člani/članice C), Katja Markovič, Lovro Mandelj, Boštjan Zore (kata ekipno, člani/članice C)

3. mesto – bronasta medalja:
Zala Zidar (kata posamezno, malčice D), Matic Šifrer (kihon ippon borba, mlajši dečki C), Gian Povše (jiyu ippon borba, starejši dečki B), Matic Mandelj (jiyu borba, kadet A) , Matic Mandelj (Fu-ku Go borba+kata, kadet A), Boštjan Zore (kata posamezno, člani D),Boštjan Zore (kihon ippon borba, člani D), Katja Markovič (kata posamezno, člani/članice C), Lovro Mandelj (jiyu ippon borba, člani/članice C), Barbara Hauptman, Damjan Šifrer, Žan Podlogar (kata ekipno, člani/članice C)

4.mesto
Žan Podlogar (kata posamezno, mlajši dečki D), Gian Povše (kata posamezno, starejši dečki B), Tamara Povše Dietiker (kata posamezno, člani,/članice C)

Podrobnosti o rezultatih si lahko ogledate v uradnih rezultatih.

Slike tekmovanja si lahko ogledate v galeriji.


KK Kensei

Zadnjič posodobil Četrtek, 19 Junij 2014 13:10
 
5. Mednarodni Pokal mesta Tolmin 2014 PDF Natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Četrtek, 08 Maj 2014 08:50

V soboto, 29.3.2014, je v telovadnici ŠC Tolmin potekal že peti mednarodni karate turnir »Pokal Tolmin«. Tudi tokrat je tekmovanje uspešno in brezhibno organiziral karate klub Goryu v sodelovanju s Slovensko Zvezo Tradicionalnega Karateja. Skoraj 300 tekmovalcev iz Italije, Češke, BiH, Hrvaške in Slovenije se je pomerilo v katah, karate bojih in disciplini en-bu. Tekmovanja so se udeležili tudi člani KK Kensei, ki so prejeli kopico medalj in so se tako v skupnem seštevku zavihteli na 5. mesto izmed 16 klubov ali zvez. Na povabilo organizatorjev turnirja je iz našega kluba zastopal sodniške vrste Gorazd Praprotnik kot vrhovni sodnik.


Vse čestitke tekmovalcem KK Kensei, seveda pa tudi klubu Goryu, ki je zopet organiziral kakovosten turnir.

Podrobnosti o rezultatih si lahko ogledate v uradnih rezultatih.

Rezultati:

1. mesto

Tristan Zore (kata posamezno, malčki D)

Katja Markovič (jiyu ippon borba, članice B)

Katja Markovič, Lovro Mandelj, Boštjan Zore (kata ekipno, člani C)

2. mesto

Gian Povše (kata posamezno, starejši dečki B)

Žiga Jerič (kata posamezno, starejši dečki D)

Katja Markovič (kata posamezno, članice C)

Matic Šifrer, Maks Krafogelj, Tristan Zore (kata ekipno, mlajši dečki C)

Nina Požun, Pia Utenkar, Leja Rebolj (kata ekipno, mlajše deklice D)

3. mesto

Barbara Hauptman (kata posamezno, starejše deklice C)

Barbara Hauptman (kihon ippon borba, starejše deklice C)

Nina Bajrić (Ko-Go borba, starejše deklice A)

Zarja Mandelj (Ko-Go borba, starejše deklice A)

Tamara Povše Dietiker (kata posamezno, članice B)

Tamara Povše Dietiker (jiyu ippon borba, članice B)

Boštjan Zore (kata posamezno, člani D)

Boštjan Zore (kihon ippon borba, člani C)

Lovro Mandelj (kihon ippon borba, člani C)

Toni Povše (kata posamezno, člani B)

Toni Povše (jiyu ippon borba, člani B)

4.mesto

Matic Šifrer (kata posamezno, mlajši dečki C)

5.mesto

Gian Povše (jiyu ippon borba, starejši dečki B)

Lovro Mandelj (kata posamezno, člani C)


KK Kensei

 

Zadnjič posodobil Četrtek, 08 Maj 2014 09:03
 
37. tradicionalni mednarodni S.K.I.F. karate turnir - pokal Ruše 2014 PDF Natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sobota, 05 April 2014 19:07

V februarju je izbrana vrsta tekmovalcev Slovenske zveze tradicionalnega karateja (SZTK) že drugo leto sodelovala na tradicionalnem mednarodnem S.K.I.F. karate turnirju - pokal Ruše 2014, ki je potekal v Športni dvorani Ruše-Športni park. Tudi tokrat je bila tekma je posvečena spominu na 71-obletnico padlega legendarnega Pohorskega bataljona in krajevnemu prazniku občine Ruše. Tekmovalo je preko 400 tekmovalcev in tekmovalk iz SLO, Belgije, Italije, Madžarske, Romunije in Srbije.

Tekmovalci SZTK, med njimi tudi člani kluba Kensei, so si priborili preko 20 medalj in s tem zasedli skupno drugo mesto za ekipo iz Romunije, ki si je zmago prislužila predvsem na osnovi izjemnih dosežkov v borbah. Barve kluba Kensei so zastopali tekmovalci: Tristan Zore, Matic Šifrer, Gian Povše, Zarja Mandelj in Toni Povše. Skoraj vsi so kljub hudi konkurenci prejeli visoka odličja. Tudi tokat je kot gost na tej tekmi sodil naš član Gorazd Praprotnik.

Rezultati članov Kensei:

Tristan Zore, 1. mesto kata malčki

Toni Povše, 1. mesto kata veterani

Gian Povše, 2. mesto kata starejši dečki in 2. mesto kata mladinci

Zarja Mandelj, 4. mesto kata mladinke

KK Kensei

 

Zadnjič posodobil Torek, 15 April 2014 11:53
 
« ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL