Karate klub Kensei

Glavni menu

Število obiskov

Števec pogledov vsebine : 107068

Designed by:
Sporočilo
  • Direktiva EU o zasebnosti

    Ta spletna stran uporablja pikotke za avtenkcijo, navigacijo in ostale funkcije. Z uporabo nae spletne strani, se strinjate z uporabo pikotkov na vaem raunalniku.

    Ogled dokumentov EU direktive o zasebnosti

The News
Seminar Takaski Tokuhisa Novi Grad 2011 PDF Natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 16 Maj 2011 13:12

V maju so se člani kluba KK Kensei udeležili dvodnevnega seminarja v Novem Gradu, ki ga je vodil sensei Takaski Tokuhisa.

Slike si lahko ogledate v galeriji.

KK Kensei

Zadnjič posodobil Sreda, 18 Maj 2011 10:11
 
Mednarodni Pokal Tolmin 2011 PDF Natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 30 Marec 2011 11:43

Tudi letos je v mesecu marcu karate klub Goryu iz Tolmina organiziral mednarodni turnir v tradicionalnem karateju. Tekmovanja se je udeležilo preko 250 tekmovalcev iz 15. klubov iz Slovenije in Italije, ki so se pomerili v borbah in katah. Turnirja smo se udeležili tudi tekmovalci iz kluba Kensei. Na povabilo organizatorjev turnirja sta sodniške vrste iz našega kluba zastopala Jan Marko in Gorazd Praprotnik, ki je bil tudi vrhovni sodnik turnirja.

Kljub močni konkurenci so tekmovalci našega kluba dosegli odlične rezultate in skupno zasedli 6.mesto in tako za pet mest izboljšali lansko uvrstitev, na kar smo zelo ponosni.

Odličja v kategoriji kata posamezno so dosegli: Gian Povše (mlajši dečki, 2.mesto), Nika Praprotnik (mlajše deklice, 3.mesto), Tjaša Mele ( starejše deklice D, 2.mesto), Alja Svetič (starejše deklice D, 3.mesto), Matic Mandelj (starejši dečki, C, 3.mesto), Hajdeja Praprotnik (članice B, 3.mesto)
V borbah so se na najvišja mesta povzpeli: Nina Bajrić (mlajše deklice, 3.mesto), Matic Mandelj (starejši dečki C, 2.mesto), in Jan Trdin (starejši dečki A, 3.mesto).
V ekipnih katah so odličja prejeli: Nika Praprotnik, Tjaša Mele in Alja Svetič (starejše deklice D,1.mesto), Nina Bajrić, Kaja Praprotnik in Zarja Mandelj (starejše deklice B, 3.mesto), Hajdeja Praprotnik, Nevenka Mandelj in Tjaša Mele (člani in članice, 1.mesto) ter Tamara Povše, Toni Povše in Marija Novak (člani in članice, 2.mesto).

Vsem tekmovalcem čestitamo za dosežene rezultate!

Slike si lahko ogledate v galeriji.

KK Kensei

Zadnjič posodobil Sreda, 30 Marec 2011 11:52
 
Karate turnir Železniki 2011 PDF Natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Četrtek, 17 Februar 2011 13:58

V nedeljo, 13.2.2011 je bil v Železnikih karate turnir, ki ga je organiziral karate klub Mladina iz Škofje Loke. Odprtega tekmovanja v disciplini kata se je udeležilo okoli 170 tekmovalcev iz enajstih karate klubov, med njimi tudi karate klub Shinkai iz italijanskega Zgonika.
Barve našega kluba je na tekmi z dokaj močno konkurenco zastopalo 17 tekmovalcev, med njimi jih je nekaj tudi prvič tekmovalo. Osvojili smo dve medalji, ki sta jih v kategoriji članic priborili Hajdeja Praprotnik z drugim in Karmen Govekar s tretjim mestom. Finale so si priborili Jan Trdin v kategoriji starejši dečki A, Matic Mandelj in May Boltin med starejšimi dečki B, Nina Bajrić v kategoriji mlajše deklice B in Nika Praprotnik, ki je v kategoriji mlajše deklice C odlično nastopila v finalu in le za las zgrešila odličje.

Letošnja uvodna tekma nam je vsem služila kot dober pripravljalni trening pred veliko tekmo Pokala mesta Tolmin, predvsem pa pred državnim prvenstvom, ki bo 29.5.2011 v Litiji. Že zdaj toplo vabljeni.

Slike si lahko ogledate v galeriji.

KK Kensei

Zadnjič posodobil Četrtek, 17 Februar 2011 15:06
 
Božiček Gorazd PDF Natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Petek, 24 December 2010 14:19

Kljub zavidljivim uspehom našega kluba in trdemu delu v iztekajočem se letu 2010, nas sensei Božiček ni utegnil osebno obiskatil, zato je Božičkov podsensei Gorazd razdelil njegova simbolična darila. V imenu Božička se je zahvalil trenerju Franju, ki se je z vsem srcem posvetil trenerskemu delu v našem klubu.

Vsem članom in simpatizerjem KK Kensei želimo lepe praznike, vesele počitnice in srečno 2011.

Slike si lahko ogledate v galeriji.

KK Kensei

Zadnjič posodobil Petek, 24 December 2010 15:33
 
Zaključna prireditev SZTK PDF Natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Nedelja, 05 December 2010 20:47
Zaključna prireditev SZTK

V petek, 3.12.2010, je Slovenska Zveza Tradicionalnega karateja - SZTK za svoje člane organizirala zaključno prireditev za leto 2010, ki se je odvijala v Grand Hotelu Metropol v Portorožu  pod taktirko glavnega organizatorja g. Franka Fičurja, podpredsednika SZTK. Slovesni dogodek se je pričel s kratkim kulturnim programom, uvodnim govorom predsednika zveze g. Igorjem Kosmino, ob tej priložnosti pa je SZTK tudi podelila priznanja tekmovalcem in klubom za tekmovalne uspehe ter zaslužnim osebam plakete in zahvale za delo v letih od 2008 do 2010. Prireditev se je končala z večerjo in plesom do poznih večernih ur. Dogodka smo se udeležili tudi člani karate kluba Kensei.

Za uspešne nastope na tekmovanjih je srebrno priznanje prejel Matic Logar,za delo in pomoč pri razvoju SZTK v letih 2008 do 2010 pa je zlato zahvalo prejel Gorazd Praprotnik.

Slike dogodka si lahko ogledate v galeriji.


KK Kensei
Zadnjič posodobil Torek, 07 December 2010 14:06
 
« ZačetekPrejšnja11121314NaslednjaKonec »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL