Karate klub Kensei

Glavni menu

Število obiskov

Števec pogledov vsebine : 151281

Designed by:
Sporočilo
  • Direktiva EU o zasebnosti

    Ta spletna stran uporablja pikotke za avtenkcijo, navigacijo in ostale funkcije. Z uporabo nae spletne strani, se strinjate z uporabo pikotkov na vaem raunalniku.

    Ogled dokumentov EU direktive o zasebnosti

The News
20. pokal Zgonik PDF Natisni E-pošta
Prispeval Nena   
Petek, 20 Avgust 2010 19:10

 

20. POKAL SGONICO

Shinkai klub tradicionalnega karateja je v mestu Zgonik (Sgonico) organiziral jubilejni 20. tradicionalni turnir v katah. Turnirja se je udeležilo preko 200 tekmovalcev iz 14 klubov iz Italije in Slovenije. Tekmo so skupaj sodili sodniki italijanske zveze FIKTA FGV in slovenske zveze SZTK. Iz karate kluba Kensei sta se tekme udeležili Nina Bajrič in Kaja Praprotnik. Nina je v svoji kategoriji osvojila 2. mesto, Kaja pa je v svoji kategoriji zasedla 4.mesto.

 

Gorazd Praprotnik

 

Zadnjič posodobil Torek, 24 Avgust 2010 20:09
 
7. državno prvenstvo v tradicionalnem karateju PDF Natisni E-pošta
Prispeval Nena   
Petek, 20 Avgust 2010 19:08

Uspeh litijskih karateistov na DP tradicionalnega karateja

V mesecu maju je Slovenska zveza tradicionalnega karateja (SZTK) v sodelovanju s karate klubom Grade iz Ljubljane organizirala 7. državno prvenstvo tradicionalnega karateja. Tekmovanja se je udeležilo preko 150 tekmovalcev, od tega 16 tekmovalcev vseh starosti iz karate kluba KENSEI Litija.

Člani KK Kensei so osvojili kar dva naslova državnih prvakov in štiri naslove državnih podprvakov. V skupnem seštevku se je klub uvrstil na odlično 5.mesto. Naslov državnega prvaka v katah, kategorija kadeti A je osvojil državni reprezentant Matic Logar. Naslov državnega prvaka v borbah, kat. starejši dečki D je osvojil Matic Mandelj, ki je v isti kat. tudi osvojil naslov državnega podprvaka v katah. V isti kat. je nastopi tudi Žan Ketona, ki je v katah zasedel 4.mesto in v borbah 3.mesto. Naslov državnega podprvaka v katah, kat. člani A je osvojil Simon Vrhovec. Naslov državne podprvakinje v katah je v kategoriji mlajše deklice D osvojila Zarja Mandelj, ki je tudi osvojila 3.mesto v borbah. V isti kategoriji v katah je nastopila tudi Neža Stopar, ki je osvojila 6.mesto. Državna podprvakinja v borbah, kat. mlajše deklice B je postala tudi Nina Bajrič, v katah pa je osvojila 4.mesto. Kaja Praprotnik se je v kat. starejše deklice C v katah uvrstila na 3.mesto, ravno tako pa tudi v borbah na 3.mesto. Tjaša Mele je v katah, kat. starejše deklice D dosegla 3.mesto, na 4. mestu pa ji je sledila Alja Svetič. V borbah se je Alja Svetič uvrstila na 3.mesto, Tjaša Mele pa na 5.mesto. Jan Trdin je v borbah, kat. starejši dečki B dosegel 3.mesto. Hajdeja Praprotnik se je v kat. članice B v katah uvrstila na 5.mesto, Žan Kastelic v katah, kat. mlajši dečki D na 6.mesto, Grega Mele, ki je nastopil kljub poškodbi, na 8.mesto ter Rok Kastelic, Tim Praprotnik na 9.mesto. Tjaša Mele, Zarja Mandel in Alja Svetič so nastopile tudi v kategoriji kata ekipno, kjer so dosegle 3.mesto.

 

Tako uspešen nastop na državnem prvenstvu je plod trdih in napornih treningov, ki pa so članom kluba poleg uspehov prinesli tudi precejšno mero telesnega in duhovnega napredka, predvsem pa samozavesti in želje po napredovanju.

 

Gorazd Praprotnik

 

Zadnjič posodobil Torek, 24 Avgust 2010 20:10
 
Pokal Tolmin 2010 PDF Natisni E-pošta
Prispeval Nena   
Petek, 20 Avgust 2010 19:05

 

Pokal Tolmin 2010

V mesecu marcu je karate klub Goryu iz Tolmina organiziral mednarodni turnir v tradicionalnem karateju . Tekmovanja se je udeležilo 320 tekmovalcev iz 17 klubov iz Slovenije in Italije, ki so se pomerili v borbah in katah. Turnirja so se udeležili tudi tekmovalci iz kluba Kensei. Na povabilo organizatorjev turnirja sta iz našega kluba zastopala sodniške vrste Jan Marko in Gorazd Praprotnik, ki je bil vrhovni sodnik turnirja.

Kljub močni konkurenci so tekmovalci našega kluba dosegli odlične rezultate in skupno zasedli 11.mesto.

Tjaša Mele je kot debitantka osvojila v kategoriji starejše deklice D v katah odlično 2.mesto, na 4. mesto se je uvrstila Alja Svetič, ki je tudi prvič nastopila na tekmovanju. Kaja Praprotnik se je v kat. starejše deklice C v katah uvrstila na 4.mesto in v borbah na 3.mesto. Klemen Lovšin je prav tako debitiral in je v kat. kadeti B v katah zasedel odlično 2.mesto in v borbah 3.mesto. Nina Bajrič je v kat. mlajše deklice B v borbah osvojila 3.mesto, v katah pa je žal zgrešila finale in se uvrstila na 9.mesto. Nevenka Mandelj se je v kat. članice B v katah uvrstila na 3.mesto, Hajdeja Praprotnik in Karmen Govekar pa sta v isti kategoriji delili 4.mesto. Matic Logar se je v kat. kadeti A v katah uvrstil na 6.mesto, Zarja Mandelj v kat. mlajše deklice D v katah na 7.mesto, Matic Mandelj v kat. starejši dečki D v katah na 6.mesto, Tim Praprotnik v kat. malčki D v katah za las zgrešil finalni nastop, prav tako pa tudi Grega Mele v kat. mlajši dečki B.

Vsem tekmovalcem čestitamo za dosežene rezultate!

KK Kensei

 

Zadnjič posodobil Torek, 24 Avgust 2010 20:11
 
« ZačetekPrejšnja111213141516NaslednjaKonec »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL